Handelsbetingelser

For at handle hos Vera Cura A/S, skal du først oplyse os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Ingen af oplysningerne vil blive brugt til andre formål end fremsendelse af bestilte varer, eller nyhedsbreve per almindelig post. De til Vera Cura A/S givne oplysningerne giver dig endvidere muligheden for, ikke at skulle indtaste dine oplysninger næste gang du ønsker at benytte web-shoppen..
Alle kontrakter indgåes på dansk, da sitet kun findes på dansk på nuværende tidspunkt.

Personoplysninger
Vera Cura A/S er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata.
De personlige oplysninger som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr, by, e-mail), bruges udelukkende til ordre-behandling, og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse, samt evt. link Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel.
Alle personlige oplysninger gemmes i 5 år, for at lette en fornyet handel og af hensyn til efterforskning af evt. svindel - desuden har vi ifølge regnskabsloven pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år. Hvis du er oprettet som kunde, men aldrig har købt en vare hos os - kan du anmode at vi sletter dine data, ved at sende en e-mail til [email protected]
Som kunde har du altid ret til at gøre indsigelse mod registrering og ret til indsigt i henhold til reglerne i Persondataloven.
Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret, men betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Vera Cura A/S har IKKE adgang til dine kortoplysninger.
Vera Cura anvender kun midlertidige cookies (som ikke gemmes på din computer) under dit besøg på vor side, og disse indeholder ikke fortrolige oplysninger.
Dette betyder at du trygt kan handle hos Vera Cura A/S.

Sådan gør du:
1. Find de varer du ønsker at købe og læg dem i indkøbskurven, og gå herefter til kassen.
2. Indtast personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelse og betalingsmetoder.
4. Godkend vore forretningsbetingelser.
5. Tjek om oplysningerne er korrekte og godkend købet.

Herefter modtager du en bekræftelse på email (systemet gemmer denne, så du kan komme tilbage til butikken og logge ind og se dine tidligere bekræftelser mm)

Levering
VeraCura.com leverer over hele verden, men de angivne posttakster er kun gældende i Danmark. Grønland og Færøerne har ikke den angivne takst. Alle varer sendes pt. med PostNord. Ved modtagelse af varer fra VeraCura.com er det kundens pligt at efterse at alle varer, der fremgår af følgeseddel, er modtaget og ikke er beskadiget.

Hvis der er uoverensstemmelser mellem følgeseddel og det modtagne eller at varen er beskadiget, skal kunden hurtigst muligt give besked herom.

Leveringsomkostninger
Priserne for forsendelse af pakker afhænger af vægten, og beregnes i butikkens ordreprocess og vises tydeligt inden betaling - typisk mellem 35 og 100 kroner efter vægt.
Der ydes gratis forsendelse på bestillinger over større beløb - Se butikkens forside for yderligere informationer om denne grænse - Dette oplyses desuden flere gange i selve bestillingsforløbet.

Fortrydelsesret
Nogle af vore produkter hører under levnedsmidler(dem af vores produkter der skal indtages), hvorfor man ikke har ret til fortrydelse af et "fjernsalgskøb" af disse. De annullere Deres ordre indtil denne er afsendt. Er varen afsendt kan den ikke annuleres, men fortrydes. Fortrydelse betyder at forudbetalte beløb vil blive refunderet. Dog skal du selv betale returforsendelsen. ER varen ekspederet kan varen IKKE annulleres - dog kan varen returneres såfremt emballagen er ubrudt - Kunden vil ikke blive opkrævet et gebyr ud over fragtomkostningen for returneringen. Ordrer ekspederes alle hverdage inden kl. 10.00. Derfor bedes en annullering helst være foretaget inden klokken 10.00. Loven giver dig 14 dages fortrydelsesret på alle de andre/øvrige varer fra modtagelsesdatoen. Returnerede varer skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen – Det vil sige, I en sådan stand, at vi kan videresælge det – Forseglinger mm må derfor ikke fjernes.
Er varer i folie eller æsker, må disse naturligvis gerne åbnes / brydes, da vi blot ompakker varen til ny yderemballage ved videresalg - Kapsler må ikke afskrues.

Købet kan fortrydes ved blot at returnere forsendelsen til Vera Cura A/S, Energivej 1, 8420 Knebel. Husk at sende pakken på en måde hvorpå du kan spore den, Du skal selv afholde omkostninger for returneringen af varerne. Du kan også fortryde købet blot ved at nægte modtagelse, men i alle tilfælde hvor en pakke returneres (Uafhentet, Nægtet modtagelse, Ukorrekt modtageradresse og lign.) påhviler returomkostningen kunden - Pt. tager PostNord samme pris for at returnere pakken som de gør for at sende den frem,

Lovgivningen giver ligeledes lov til at du må afprøve varen inden købet returneres, og så skal du kun betale for varens forringede gensalgsværdi, men da kosmetik og hudplejeprodukter mister sin fulde værdi efter åbning, vil disse regler ikke gælde for størstedelen af vore varer. Varer såsom tomme emballager og lignende kan naturligvis åbnes og lukkes uden værdiforringelse.  
Returnerer du en pakke, hvor Vera Cura A/S har tilbudt gratis fragt ved køb over et bestemt beløb, kommer du under grænsen for gratis fragt, og skal derfor betale fragten for både frem og retur - Altså dobbelt fragtomkostning ud fra PostNords posttakster.
Du kan vælge at bruge den standardiserede returformular, som lovgivningen peger på - Den finder du som bilag 3 til lovgivningen her: Link til lovgivning og formularen  


Ikke afhentede pakker
PostNord tillader at en pakke kan ligge op til 14 dage på deres posthuse. Pakker, som ikke er afhentet inden for disse 14 dage vil herefter blive returneret til os. Ved modtagelse af en ikke afhentet pakke vil vi kontakte kunden og spørge, om de vil fortryde deres køb og have refunderet deres penge (fratrukket fragtomkostninger), eller om de vil have pakken tilsendt igen mod betaling af de ekstra fragtomkostninger, som er forbundet med returnering og afsendelse af pakken igen (fragtgebyr for både returnering og afsendelse af pakken igen). Hvis kunden ikke har vendt tilbage på henvendelsen inden for 7 dage, vil ordren blive betragtet som fortrudt og betalingen fratrukket returomkostninger vil blive ført tilbage til kundens konto inden for 14 dage.

For pakker afsendt uden opkrævning af fragt ved købet, vil denne fragtomkostning desuden blive opkrævet/fratrukket ved afsendelse igen/refundering af betaling.


Reklamationsret:
Du har 2 års reklamationret fra modtagelsesdatoen. Dog er reklamationer over udløbne datovarer sjældent berettigede. Der vil ved hver enkelt reklamation blive taget stilling til hvorvidt varen skal ombyttes, ompakkes eller om situationen feks. kan afhjælpes over telefonen - Ring og få en snak - vi er yderst flexible, og har helt sikkert svaret på hvordan dit problem nemmest kan afhjælpes.
Ring din reklamation ind på vores telefon: 86 35 01 55 i åbningstiden, kig ind forbi vores kontor på Energivej 1, 8420  Knebel, eller send en email til [email protected]

Oplysning om klagemuligheder
Klager skal naturligvis sendes til os i henhold til ovenstående reklamationsbeskrivelser. Hvis ikke vi sammen løser problemet, skal vi oplyse dig om, at du kan ingive din klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her  http://ec.europa.eu/odr.

Priser
Alle priser er opgivet inkl. 25% moms. Ekspeditionsgebyr er på kr. 0,-. Forsendelsesomkostningerne tillægges, og kan ses inden bestillingen godkendes af Dem.  – Dog Gratis forsendelse ved bestillinger over det på forsiden angivne beløb - enkelte varer kan være undtaget (Gælder kun danske bestillinger).
Tilbud og priser på varerne ændres uden varsel, men feks tilbud er typisk over længere perioder svarende til et helt batch af varerne. Er efterfølgende batch prissat til samme salgspris fjernes tilbudsskilte mm fra butikken

Betaling
Du kan betale på følgende måder:
Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Mastercard Debet, Visa elektron, eller Visa.
Paypal (GEBYR: 0,00 DKK)
Girokort/FIK (GEBYR: 25,00 DKK i faktureringsgebyr, for at give dig kredit - Kun for aftalekunder).
Bankoverførsel (GEBYR: 2% af totalbeløbet) - Kan kun anvendes af udenlandske kunder
Kontant, ved henvendelse i butikken Energivej 1, 8420 Knebel.

Alle betalingmetoder kan anvendes af både erhvervsdrivende og private, dog med undtagelse af Girokort/FIK, som kræver forudgående aftale med Vera Cura A/S
Ved EAN betaling pålægges et gebyr på 50,- DKK ved køb under 250,- DKK og 25,- ved køb over. EAN betaling kan kun anvendes af den offentlige sektor.

Vera Cura A/S kan ikke holdes ansvarlig for skader m.m. forårsaget af Vera Cura A/S produkter der er solgt eller foræret til 3. person eller land uden skriftlig tilladelse fra Vera Cura A/S.


kort kort

© 2000 - 2022 Vera Cura A/S