Ricinusolie 100 ml

Ricinusolie 100 ml
Ricinusolie 100 ml Castor Oil Amerikansk Olie

39,00 kr

Produktet er på lager
Varenummer
EAN-nummer
Vægt

Beskrivelse

Ricinusolie kan Ricinusolie bruges som hudplejeprodukt af alle, også babyer.

Vi anbefaler, at flasken opbevares mørkt og køligt, så holder olien sig bedst frisk. Ricinusolie kaldes også Castor Oil og Amerikansk Olie.


Sådan kan du bruge Ricinusolie

  • Smør huden i Ricinusolie efter bad – det gør huden blød og smidig.
  • Ricinusolie kan bruges som massageolie – evt. sammen med en æterisk olie. 
  • Brug Ricinusolie kan bruges til behandling af uren hud.
  • Tag dampbad med varmt vand tilsat et par dråber ricinusolie. Det åbner hudens porer.
    Efter dampbadet kan du fordele ricinusolie på den urene hud.
  • Fordel lidt Ricinusolie i dine hårspidser, det gør hårspidserne glansfulde og modvirker at spaltning.
  • Ricinusolie kan faktisk også med fordel bruges mod forstoppelse, for olien har markant lakserende effekt, hvis man indtager den. 

Hvad er Ricinusolie?

Ricinusolien udvindes ved presning af de modne frø af Olieplanten også kaldet Ricinus. Ricinustræerne kan i troperne blive op til 12 meter høje. Ricinusolienolie har en meget lav molekylærvægt, og derfor kan den trænge dybt ned i hudens lag. Ricinusbønnernes fedtsyrer er bygget op af Ricinoleic acid, Oleic acid og Linoleic acid.


Om Ricinusolie:

  • Ricinusolie virker betændelseshæmmende.
  • Ricinusolie blev brugt til at mindske muskelsmerter i gamle dage
  • Mange læbepomader og mascaraer indeholder ricinusolie for give vipper og læber glans

INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL.


  • Vera Cura A/S
    Vera Cura A/S
    Energivej 1, DK-8420 Knebel
    CVR: 25650964
    E-mail: [email protected]
    Telefon: +45 86 35 01 55

    Sommerferie 2020 – lukket for ekspedition i ugerne 30 og 31.
    (gælder i butikken og på WEBSHOPPEN)

kort

© 2000 - 2020 Vera Cura A/S